Ingatlanpiacról minden (elemzések, stratégiák, országosan és Budapestről)

ingatlan, ingatlanvásárlás, ingatlaneladás, ingatlanpiaci elemzés, CSOK-os eladó budapesti ingatlanok, CSOK-os eladó Budapest környéki ingatlanok

Kedves Olvasó!

Sajnos nem játék az életminőségi problémák budapesten, azt gondoljuk, hogy egy park mellett élünk akkor már megfelelő környezetet tudunk biztosítani családunk, gyerekeink részére és felelősségteljes szülők vagyunk. A valóság az, hogy a kényelem győz az emberek töbségénél.

A legalatomosabb környezeti tényező Budapesten a légszennyezettség, kihat az aszmatikus, alergiás és daganatos megbetegedések számának alakulására és az immunrendszerünk átlagos állapotára. Nem kell hinni nekem, nagyon komoly tanulmányok készültek mind hazai és nemzetközi viszonylatokban a témáról, nem túl népszerűek ezek a belvárosi ingatlanfejlesztök körében :). Ezért egy hivatalos anyagot csatolok be hátha néhányan észbekapnak :(.

http://pm10.kormany.hu/download/f/11/70000/OKI%20A%20l%C3%A9gszennyezetts%C3%A9g%20%C3%A9rt%C3%A9kel%C3%A9se.pdf

Az is nagyon elgondolkoztató, hogy a Margitszigeten a pesti oldalon jellemzően (legkisebb szennyezetségű helyen) 5-ször nagyobb a szálló por koncentrációja mint Budapesttől 20 km-re egy kisebb településen (falusias környezetben). Jobb bele sem gondolni mi van a forgalmas belvárosi területeken napközben, csatolok egy beszédes ábrát egy ködös napról.

 legszennyezettseg.jpg

 Még egy beszédes nem hivatalos adat.

" A Levegő Munkacsoport, a Greenpeace és más civil szervezetek szerint Budapest Európa legszennyezettebb városa, ami a port illeti. Az asztmások száma 1980 óta tízszeresére, a tüdőrákosoké háromszorosára nőtt."

Azt hiszem nem kell külön kommentálnom miért fontos az ingatlan kiválasztásnál a megfelelő élhető környezet kiválasztása ( fokozottan a kisgyerekes családoknál). Önnek kell döntenie kényelem, vagy a család, gyerekek egészsége?

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 1 037
Tegnapi: 1 122
Heti: 3 329
Havi: 21 066
Össz.: 1 707 450

Látogatottság növelés
Oldal: 15. Életminőség mint szempont az ingtalanpiacon
Ingatlanpiacról minden (elemzések, stratégiák, országosan és Budapestről) - © 2008 - 2018 - ingatlanpiaci-elemzo.hupont.hu

A HuPont.hu-nál a honlap készítés egyszerű. Azzal, hogy regisztrál elkezdődik a készítés!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »