Ingatlanpiacról minden (elemzések, stratégiák, országosan és Budapestről)

ingatlan, ingatlanvásárlás, ingatlaneladás, ingatlanpiaci elemzés, CSOK-os eladó budapesti ingatlanok, CSOK-os eladó Budapest környéki ingatlanok

Tisztelt Olvasó!

(szerkesztés alatt)

Néhány jótanács ingatlan értékesítéséhez

  1. Kevés a szimpátia egy üzletkötővel ingatlanunk eladásakor, soha ne felejtsük ez egy üzlet (jelenleg Budapesten eladói piac van), melynek jogi keretei is adottak.
  2. A gyors értékesítést magas árat kínáló közvetítőnél, kérjen értékesítési biztosítékot (kizárólagos értékesítés esetén). Általában a közvetítő díj 50%-át célszerű kérni. Ez azt jelenti, hogy amennyiben nem kerül értékesítésre az ingatlan pl.: 1 hónapon belül a lakását a közvetítő díj fele illeti meg az eladót.
  3. A lakásár túlárazása csak a nagyon felkapott környéken lehetséges sikerrel pl.: ide tartozik a belváros Duna part és Parlament melletti részek, illetve a Budai vár területe.
  4. Panellakásoknál Budapesten 18-19MFt (budai oldalon ), illetve 15MFt feletti árazás (pesti oldalon) lélektani határ a kézpénzes vásárlóknál. Ezen szint felett a vevő alternatív vásárlási lehetőséget is vizsgálhatja (külső kerületek, illetve MO melletti lakások és családi házak)
  5. Saját értékesítésénél jó módszer a lakás több körös licitáltatása (eladói piacnál).
  6. Saját értékesítésnél mindig írja ki, hogy nem kíván közvetítőt igénybe venni, a fölösleges (napi 1-2 óra, melynek akár fele is közvetítő lehet) telefonálásokat elkerülendő, csak e-mail címet adjon meg a hirdetésekben, így a legkitartóbb, komoly érdeklődők jól szűrhetők, a telefonos, személyes kapcsolatfelvételi fázis előtt.

T. 

 2015.12.26. 

Elemző

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 1 070
Tegnapi: 1 122
Heti: 3 362
Havi: 21 099
Össz.: 1 707 483

Látogatottság növelés
Oldal: 3. Eladóknak
Ingatlanpiacról minden (elemzések, stratégiák, országosan és Budapestről) - © 2008 - 2018 - ingatlanpiaci-elemzo.hupont.hu

A HuPont.hu-nál a honlap készítés egyszerű. Azzal, hogy regisztrál elkezdődik a készítés!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »